Se curata cartofii, se taie cubulete si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei de masline.
Intr-un bol amestecam batonul de branza topita cu smantana, omogenizam si punem in tava peste cartofi.
Sunca presata o taiem fasiute si o punem peste cartofiori in tava.
Deasupra radem putin cascaval sau branza (dupa preferinte);
Condimentam putin cu sare si piper dupa gust.
Se da la cuptor cca 15 minute.
Cand scoatem tava presaram verdeata.
Se poate servi ca o garnitura pentru puple de pui la cuptor, snitzele sau ca atare.
Este o mancare foarte usor de preparat, consistenta si delicioasa.
Sper sa va placa reteta mea.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii