Cartofi A la Aryana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 baton branza topita
  • 200 gr sunca presata
  • 1 borcan mic de smantana
  • patrujel sau marar ( dupa preferinte )
  • piper alb
  • sare
  • ulei de masline
  • cascaval sau branza ( dupa preferinte )

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cubulete si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei de masline.
Intr-un bol amestecam batonul de branza topita cu smantana, omogenizam si punem in tava peste cartofi.
Sunca presata o taiem fasiute si o punem peste cartofiori in tava.
Deasupra radem putin cascaval sau branza (dupa preferinte);
Condimentam putin cu sare si piper dupa gust.
Se da la cuptor cca 15 minute.
Cand scoatem tava presaram verdeata.

Se poate servi ca o garnitura pentru puple de pui la cuptor, snitzele sau ca atare.
Este o mancare foarte usor de preparat, consistenta si delicioasa.
Sper sa va placa reteta mea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Vinete grecesti
3
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca