Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem cuburi de marime potrivita.
Punem o tigaie cu ulei la foc, iar cand uleiul e bine incins punem cartofii la prajit. Presaram sare dupa gust.
Curatam usturoiul de coaja, il pisam si il amestecam cu patrunjelul tocat fin, coriandru, sare si piper dupa gust.
Cand cartofii s-au prajit ii scoatem intr-un vas si ii amestecam bine cu sosul de usturoi diluat cu putina apa.
Se servesc calzi.
Se serveste mai ales cu mamaligutza fierbinte;)
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii