Batata Bi Kezbera

Postat pe: 04-12-2013
(1)

Ingrediente

6 cartofi
1/2 capatana de usturoi
ulei de masline
patrunjel
coriandru
sare
piper

Mod de preparare

PREGĂTIRE

40min
Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem cuburi de marime potrivita.

Punem o tigaie cu ulei la foc, iar cand uleiul e bine incins punem cartofii la prajit. Presaram sare dupa gust.

Curatam usturoiul de coaja, il pisam si il amestecam cu patrunjelul tocat fin, coriandru, sare si piper dupa gust.

Cand cartofii s-au prajit ii scoatem intr-un vas si ii amestecam bine cu sosul de usturoi diluat cu putina apa.

Se servesc calzi.
Se serveste mai ales cu mamaligutza fierbinte;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Batata Bi Kezbera" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

biaskitchen
•  12.12.2013 22:02:03

*****

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Batata Bi Kezbera