Fursecuri cu migdale - un desert simplu si delicios

Fursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o ceașcă de ceai sau cafea, aceste fursecuri fragede sunt ideale pentru orice ocazie.

Fursecuri cu migdale - un desert simplu si delicios

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 100 g unt moale
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 50 g migdale macinate
  • Optional, migdale intregi pentru decor

Mod de preparare

Amesteca untul cu zaharul pana devine o compozitie cremoasa. Adauga oul si extractul de vanilie, amestecand bine. Incorporeaza migdalele macinate si faina, amestecand pana obtii un aluat omogen. Formeaza mici bile din aluat si aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Pune cate o migdala intreaga deasupra fiecarui fursec, daca doresti. Coace in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 12-15 minute, pana devin aurii. Se lasa la racit si se servesc cu ceai sau cafea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc