Fursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o ceașcă de ceai sau cafea, aceste fursecuri fragede sunt ideale pentru orice ocazie.
Amesteca untul cu zaharul pana devine o compozitie cremoasa. Adauga oul si extractul de vanilie, amestecand bine. Incorporeaza migdalele macinate si faina, amestecand pana obtii un aluat omogen. Formeaza mici bile din aluat si aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Pune cate o migdala intreaga deasupra fiecarui fursec, daca doresti. Coace in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 12-15 minute, pana devin aurii. Se lasa la racit si se servesc cu ceai sau cafea.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii