Se ia sunca, se spala bine in apa calduta. Se pune cu taietura in jos pe un blat de lucru si cu ajutorul unui cutit tare bine ascutit se fac cateva taieturi circulare in piele si grasime (nu adanci, poate jumate de cm). Se cresteaza de la dreapta spre stanga, de sus in jos cam la o distanta de vreo 3 cm (orizontal).
Apoi se face aceeasi operatie, dar pe verticala. Se aseaza sunca in tava si se da la cuptor, asa cum este, neacoperita. Se coace la foc mediu. Dupe aproximativ jumate de ora am scos sunca, am uns-o cu o combinatie de unt, mustar si foaie de dafin, dupa care am pus-o din nou la cuptor.
Din cand in cand o mai ungeam cu sucul scurs din ea. S-a copt cam intr-o ora jumate.
Am scos de la cuptor, am acoperit cu o hartie de copt si am lasat asa pentru jumate de ora. Am taiat si am servit cu sos de hrean si cartofi yams (sweet potatoes sau cartofi dulci).
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii