Prepelita cu Vin

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 2 portii (2 prepelite de portie) 4 prepelite decongelate
  • 1 ceasca orez proaspat
  • 50 ml vin de Madeira
  • ½ ceasca struguri
  • ½ ceasca migdale taiate solzisori
  • ¼ lingurita ghimber tocat
  • ¼ lingurita cuisoare tocate
  • 4 linguri unt
  • Sare si piper
  • dupa gust
  • 50 ml concentrat de suc de portocale
  • incalzit

Mod de preparare

Puneti orezul, vinul, strugurii, migdalele, ghimbirul, cuisoarele si untul intr-un bol de sticla si dati-le la cuptorul cu microunde timp de 3 min.

Amestecati bine si impanati prepelite uniform cu amestecul de orez. Puneti-le intr-o tava de placinte de 25 cm sau intr-un platou similar si puneti platoul pe polita superioara.

Pulverizati ulei si gatiti la 205 grade c timp de 20 min. Intoarceti prepelitele, pulverizati ulei si dati-le la cuptor inca 15 min. Puneti-le pe platou, turnati peste ele suc de portocale si serviti.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
3
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
4
Carte de bucate

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
Vinete cu Ton si Mozzarella
5
Mancaruri cu peste

Vinete cu Ton si Mozzarella

Vinete cu Ton si Mozzarella
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie