Prepelita cu Vin

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

Pt 2 portii (2 prepelite de portie) 4 prepelite decongelate
1 ceasca orez proaspat
50 ml vin de Madeira
½ ceasca struguri
½ ceasca migdale taiate solzisori
¼ lingurita ghimber tocat
¼ lingurita cuisoare tocate
4 linguri unt
Sare si piper
dupa gust
50 ml concentrat de suc de portocale
incalzit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Puneti orezul, vinul, strugurii, migdalele, ghimbirul, cuisoarele si untul intr-un bol de sticla si dati-le la cuptorul cu microunde timp de 3 min.

Amestecati bine si impanati prepelite uniform cu amestecul de orez. Puneti-le intr-o tava de placinte de 25 cm sau intr-un platou similar si puneti platoul pe polita superioara.

Pulverizati ulei si gatiti la 205 grade c timp de 20 min. Intoarceti prepelitele, pulverizati ulei si dati-le la cuptor inca 15 min. Puneti-le pe platou, turnati peste ele suc de portocale si serviti.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prepelita cu Vin" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prepelita cu Vin