Piept de pui in crusta de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui in crusta de cartofi

Ingrediente

  • 4-5 fileuri de piept
  • unt, sare, piper
  • 100g cascaval,
  • 2 linguri smantana
  • 4 cartofi

Mod de preparare

- 4-5 fileuri de piept de se bat putin si se prajesc intr-o tigaie pana isi schimba culoarea. Se dau cu sare si piper si se aseaza cu o tava unsa cu putin unt. Deasupra se taie felii de cartofi(fierti in prealabil in coaja) cat sa acopere pieptul. Se presara cateva frunze de salvie.

- se amesteca cam 100 gr de cascaval razuit cu 2 linguri de smantana si se toarna peste cartofi. se mai pune sare si piper verde/rosu strivit(nu macinat).

-se dau la cuptor la 200C pana se face crusta(cam 40 min).
Am servit cu delii de paine date cu ulei de masline, sare si piper prajita in cuptor. Peste paine am pus rosii taiate cubulete si branza marinata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)