Mustaros szelet (Felia cu mustar)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Ingrediente ptr 4 persoane :
4 felii de carne porc (ceafa, cotlet sau pulpa)
1 pahar de smantana (250 gr)
100 gr cascaval razuit
4 lingurite sanatoase de mustar
4 catei de usturoi
codiment ptr gratar(Fusch)
delikat
faina
ulei

Mod de preparare

Feliile de carne se bat nu prea subtiri, se condimenteaza cu codimentele de gratar, sare, piper se dau prin faina si se prajesc in ulei,dupa care le asezam intr-un vas. Usturoiul piasat (sau taiat marunt) se caleste pe un pic de ulei (4-5 linguri) si se pune peste carnea prajita cu ulei cu tot. Se adauga 150 ml apa. Pe fiecare bucata de carne punem o lingurita mai mare de mustar si il intindem pe carne, apoi smantana o amestecam cu 1 ligurita de delikat si o turnam peste carne. La urma adaugam cascavalul razuit, acoperim vasul cu folie de aluminiu si o bagam la cuptor ptr. 15 min., dupa care luam folia de pe el si-l mai lasam in cuptor pana se rumeneste deasupra.

Se serveste cu orez fiert amestecat cu porumb dulce.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mustaros szelet (Felia cu mustar)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mustaros szelet (Felia cu mustar)