Rama il punem la topit pe baie de aburi, la el (atentie sa nu fie fierbinte!!!) se adauga 1 ou intreg si se amesteca continuu. Trebuie avut mare grija ca daca rama e prea fierbinte oul se va transforma in omleta. Se adauga 250 gr zahar praf, 200 gr nuca taiata, 100 gr stafide si 50 gr cacao si 5 linguri de faina. Se amesteca continu lasand compozitia sa fiarba timp de 10 minute pe aburi.
Intr-o forma de chec punem folie de aluminiu si apoi din compozitia de mai sus punem un rand, peste asezam piscoturi stropite cu esenta de rom (le stropim separat intr-o farfurie), apoi iar compozitie, si tot asa pana terminam compozitia obtinuta. Se da forma la rece si se tine pana se intareste.
Se rastoarna apoi pe o tava. se ia folia de aluminiu si se poate servi.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii