Visine si Inimioare de Ciocolata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Visine si Inimioare de Ciocolata

Ingrediente

  • Pt piscot
  • 12 linguri zahar
  • 4 oua
  • 9 linguri ulei
  • 100ml apa
  • 250g faina
  • praf de copt
  • zahar vanilat
  • Pt crema
  • 10 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 oua
  • 3 lingurite faina
  • 1oo ml lapte
  • esenta rom
  • 2 lingurite ness
  • 300 g unt sau margarina pt prajituri
  • Pt ornat
  • 250 ml frisca lichida
  • 100 g cioco amaruie
  • 250 g visine fara samburi

Mod de preparare

Preparare piscot:
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apa, faina, praful de copt. Aluatul rezultat se toarna intr-o tava unsa, tapetata cu faina si se pune la cuptor 20min.

Preparare crema:
Ouale se freaca spuma cu zaharul, se adauga cacaua si 1oo ml lapte si se pune pe foc foarte mic. Se amesteca cu faina, esenta de rom si ness-ul. Cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se lasa la racit.

Margarina se freaca bine, si se aduga in ea compozitia preparata mai sus dupa ce s-a racit.

Frisca se bate bine. Ciocolata se topeste pe aburi, se intinde pe o foaie de copt, se da 5 min la frigider si se decupeaza inimioare de cioco si banuti.

Se pune crema peste blat, se pun visinele si se orneaza cu frisca batuta, inimioare si banuti de cioco.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)