Preparare piscot:
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apa, faina, praful de copt. Aluatul rezultat se toarna intr-o tava unsa, tapetata cu faina si se pune la cuptor 20min.
Preparare crema:
Ouale se freaca spuma cu zaharul, se adauga cacaua si 1oo ml lapte si se pune pe foc foarte mic. Se amesteca cu faina, esenta de rom si ness-ul. Cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se lasa la racit.
Margarina se freaca bine, si se aduga in ea compozitia preparata mai sus dupa ce s-a racit.
Frisca se bate bine. Ciocolata se topeste pe aburi, se intinde pe o foaie de copt, se da 5 min la frigider si se decupeaza inimioare de cioco si banuti.
Se pune crema peste blat, se pun visinele si se orneaza cu frisca batuta, inimioare si banuti de cioco.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii