Caramelizam 150 gr zahar intr-o craticioara, stingem cu apa, lasam sa fiarba si adaugam restul de zahar.
Dupa ce s-a topit zaharul stingi focul si lasam la racit.
Intr-un castron punem faina, dupa siropul care s-a racit, restul ingredientelor. Amestecam totul bine pana se omogenizeaza. , punem totul intr-o tava tapetata si dam la copt pt circa 20 minute.
Dupa ce am scos din cuptor le-am dat forma de inimioara si le-am pudrat.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii