O reteta usoara, fara coacere
Pentru crema de branza punem intr-un castron branza cu zaharul si zaharul vanilat si le blendam pana facem o pasta fina apoi adaugam frisca lichida si o batem cu mixerul impreuna cu branza .Gelatina se dizolva in 50 ml apa calduta si se pune peste crema.
Rezulta o crema super de fina si pufoasa. Fructele KAKY se curata de coaja si se taie in cubulete. Pe o farfurie punem biscuiti ornam cu crema+KAKY iar biscuiti iar crema+KAKY iar biscuiti si deasupra ornam cu bombonele de ciocolata.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateM-am tot gandit eu demult la combinatia asta dar tot am amanat-o,acu ia sosit momentul.Imi pare rau ca tot am amanat-o.E...
Cartofi frantuzesti cu carnati picanti de PlescoiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii