O reteta usoara, fara coacere
Pentru crema de branza punem intr-un castron branza cu zaharul si zaharul vanilat si le blendam pana facem o pasta fina apoi adaugam frisca lichida si o batem cu mixerul impreuna cu branza .Gelatina se dizolva in 50 ml apa calduta si se pune peste crema.
Rezulta o crema super de fina si pufoasa. Fructele KAKY se curata de coaja si se taie in cubulete. Pe o farfurie punem biscuiti ornam cu crema+KAKY iar biscuiti iar crema+KAKY iar biscuiti si deasupra ornam cu bombonele de ciocolata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii