O reteta usoara, fara coacere
Pentru crema de branza punem intr-un castron branza cu zaharul si zaharul vanilat si le blendam pana facem o pasta fina apoi adaugam frisca lichida si o batem cu mixerul impreuna cu branza .Gelatina se dizolva in 50 ml apa calduta si se pune peste crema.
Rezulta o crema super de fina si pufoasa. Fructele KAKY se curata de coaja si se taie in cubulete. Pe o farfurie punem biscuiti ornam cu crema+KAKY iar biscuiti iar crema+KAKY iar biscuiti si deasupra ornam cu bombonele de ciocolata.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorUn aperitiv de post, potrivit pentru cina, sau chiar pachetelul de scoala/servici. Am folosit aluat gata preparat de post,...
Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofuReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii