Aceste torturi de înghețată, rețetă proprie, le-am savurat în weekend-ul trecut cu familia mea și de bune ce erau... au dispărut ca prin farmec, așa că mi-am zis să împărtășesc rețeta cu voi !
Avem nevoie de o mașină de înghețată. Se poate pregăti și fără aceasta, dar se va consuma în 2, 3 ore, după ce îngheață.
Cu o zi înainte, punem în congelator recipientul in care vom prepara înghețata, conform instrucțiunilor.
A doua zi, tocam jumătate din caise, restul le pasam, la fel și ciresele.
Pentru înghețata de caise, batem smantana pentru frișcă, amestecam restul ingredientelor cu aceasta, apoi mixam compoziția rezultată în masina de înghețată cca. 30 de minute.
O așezăm în două forme de silicon potrivite, până la jumătatea acestora.
Punem peste înghețată rulouri de napolitana. Le păstrăm la congelator.
Continuăm cu a doua înghețată, după același procedeu.O asezam peste prima înghețată , iar la final o tapetam cu biscuiți cu ciocolată.
Se congeleaza totul pâna a doua zi, cand se lasă 30 de minute la temperatura camerei și se servesc cu topping de caramel sărat și muulte fruucte!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii