Aceste torturi de înghețată, rețetă proprie, le-am savurat în weekend-ul trecut cu familia mea și de bune ce erau... au dispărut ca prin farmec, așa că mi-am zis să împărtășesc rețeta cu voi !
Avem nevoie de o mașină de înghețată. Se poate pregăti și fără aceasta, dar se va consuma în 2, 3 ore, după ce îngheață.
Cu o zi înainte, punem în congelator recipientul in care vom prepara înghețata, conform instrucțiunilor.
A doua zi, tocam jumătate din caise, restul le pasam, la fel și ciresele.
Pentru înghețata de caise, batem smantana pentru frișcă, amestecam restul ingredientelor cu aceasta, apoi mixam compoziția rezultată în masina de înghețată cca. 30 de minute.
O așezăm în două forme de silicon potrivite, până la jumătatea acestora.
Punem peste înghețată rulouri de napolitana. Le păstrăm la congelator.
Continuăm cu a doua înghețată, după același procedeu.O asezam peste prima înghețată , iar la final o tapetam cu biscuiți cu ciocolată.
Se congeleaza totul pâna a doua zi, cand se lasă 30 de minute la temperatura camerei și se servesc cu topping de caramel sărat și muulte fruucte!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii