Tortulet Surpriza

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1,300 l lapte
10 linguri de zahar
un varf de sare
o cana si jumatate de orez
2 plicuri de budinca de ciocolata
50 g unt
esenta de rom
scortisoare
dulceata de capsuni
nuca

Mod de preparare

Se opareste orezul in apa fiarta dupa care il punem pe foc cu 300 ml lapte, 4 linguri de zahar, un praf de sare si scortisoare. Lasam sa fiarba (cantitatea de lapte este aproximativ in functie de calitatea orezului pe care il folositi), dupa ce este fiert trebuie sa fie bine legat.

Dupa ce luam orezul de pe foc il amestecam cu untul si cu esenta de rom (cantitatea de esenta de rom - dupa preferinta) si apoi turnam compozitia intr-o tava cu peretii detasabili. Punem deasupra gemul de capsuni si nuca.

Apoi preparam budinca cu un litru de lapte si 6 linguri de zahar si pe care o turnam deasupra orezului. Dupa ce s-a racit scoatem peretii detasabili ai tavii, ornam tortuletul dupa cum doriti si se serveste cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tortulet Surpriza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  29.05.2010 22:05:51

Incearca-l Danuca ii super bun si se face foarte rapid.

d_dana_a
•  29.05.2010 15:56:11

Foarte simplu, aspectuos si gustos...felicitari

dana67
•  24.11.2009 14:20:23

Un dulce f. bun si nu necesita mult timp de preparare.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tortulet Surpriza