Cuptorul se incalzeste la 200 grade. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul, se amesteca cele doua compozitii, incet si se adauga nuca. Se toarna in forma de tort sau intr-o tava de prajituri pentru cine vrea rulada. Se pune la cuptor pentru circa 20-25 de minute.
Mascarpone se freaca cu zaharul si vanilia, se adauga frisca si la urma zmeura, cu grija. Tortul se taie in doua si se umple cu crema, sau se umple rulada cu crema. Amindoua se pot acoperi cu ciocolata pe care am topit-o cu putina smintina sau unt. Se decoreaza cu zmeura pudrata cu zahar.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii