Cuptorul se incalzeste la 200 grade. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul, se amesteca cele doua compozitii, incet si se adauga nuca. Se toarna in forma de tort sau intr-o tava de prajituri pentru cine vrea rulada. Se pune la cuptor pentru circa 20-25 de minute.
Mascarpone se freaca cu zaharul si vanilia, se adauga frisca si la urma zmeura, cu grija. Tortul se taie in doua si se umple cu crema, sau se umple rulada cu crema. Amindoua se pot acoperi cu ciocolata pe care am topit-o cu putina smintina sau unt. Se decoreaza cu zmeura pudrata cu zahar.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii