Tort(rulada) cu Nuci, Mascarpone si Zmeura

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Blat:
6oua
250g zahar pudra
350g nuci macinate (migdale sau alune)
1,5 lingurita de praf de copt
Crema:
250 g mascarpone
25 g zahar pudra
vanilie
250 g zmeura
250 g frisca batuta
Glazura:
Ciocolata
putina smintina lichida sau unt

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 200 grade. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul, se amesteca cele doua compozitii, incet si se adauga nuca. Se toarna in forma de tort sau intr-o tava de prajituri pentru cine vrea rulada. Se pune la cuptor pentru circa 20-25 de minute.

Mascarpone se freaca cu zaharul si vanilia, se adauga frisca si la urma zmeura, cu grija. Tortul se taie in doua si se umple cu crema, sau se umple rulada cu crema. Amindoua se pot acoperi cu ciocolata pe care am topit-o cu putina smintina sau unt. Se decoreaza cu zmeura pudrata cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort(rulada) cu Nuci, Mascarpone si Zmeura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort(rulada) cu Nuci, Mascarpone si Zmeura