Budincile se amesteca cu 200 g apa si ci 5 linguri zahar.
Se pun la fiert 800 g apa cu 15 linguri zahar, peste apa fiarta se adauga compozitia cu budinci de mai sus, amestecand continuu sa nu se prinda. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Apoi se amesteca cu 2 pachete rama si se imparte in 3 parti:
1. in prima parte se adauga biscuitii
2. in cea de-a doua nuca de cococ
3. in ultima parte nucile
Cele 3 compozitii trebuie facute fiecare separat. Se intind pe platou astfel: compozitia cu biscuiti prima, apoi cea cu nuca de cocos, iar deasupra budincile cu nuca.
Peste tort poti pune frisca sau spuma.
Cel mai rapid tort fara blat! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii