Foi: mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul, apoi faina amestecata cu nucile macinate. Omogenizam si intindem in forma de tort (d=25 cm) unsa cu putin ulei si tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pentru 10 -20 minute
Mai coacem inca 2 foi. La final trebuie sa avem 3 foi.
Crema de ciocolata: ciocolata rupta bucatele, impreuna cu untul se topesc pe foc mic sau pe baie de aburi, apoi se imparte in 3 si se ung cele 3 foi.
Crema Nesquik: batem galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam faina si laptele treptat, apoi punem pe foc mic sau baie de aburi pana se ingroasa crema. Dam de pe foc si adaugam praful Nesquik. Lasam sa se raceasca.
Untul moale il batem cu cele 85 g zahar, apoi in el adaugam treptat, crema de nesquik racita. Crema nesquik o impartim in 3 si o intindem peste crema de ciocolata.
Crema de smantana: batem smantana pentru frisca pana se intareste, o impartim si pe ea in 3 si o intindem peste crema nesquik. (daca vreti puteti sa mai puneti zahar, eu nu am pus).
Deasupra presaram bilute mici de cacao, dar fiecare poate decora tortul dupa bunul sau plac.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii