Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate un galbenus pana incorporam bine totul, punem aromele, uleiul si la sfarsit faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Dam compozitia in 2, si o parte o amestecam cu cacao. Turnam compozitia alba si cea maro in tavi de chec si dam la cuptor, facem testul cu scobitoarea.
Lasam checurile sa se raceasca si le taiem felii. Umplem fiecare felie de chec (una alba- una maro) cu crema de lamaie, pe care o preparam conform instructiunilor de pe ambalaj pana ce terminam de umplut toate feliile.
Deasupra am facut o glazura din zahar pudra cu zeama de lamaie, am amestecat bine si am turnat usor peste tortul obtinut.
Este mai rapid, dar si delicios!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii