Se pun la fiert zaharul, cacaua si apa si se lasa sa dea in clocot 5 min. Dupa aceea se lasa putin la racit, se adauga pe rind toate galbenusurile.
Se imparte compozitia in 3 parti: o parte se pune intr-un castron si se adauga o lingura cu virf de faina, 2 linguri cu virf de pesmet si la sfirsit de jos in sus albusurile batute spuma tare cu 2-3 linguri de zahar.
Se toarna totul intr-o cratita unsa si tapetata si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt blatul se rastoarna pe un platou.
In castronul in care au ramas cele 2 parti de blat se pune margarina si se mixeaza foarte bine. Apoi se adauga 2-3 linguri de zahar farin, 2 plicuri de zahar vanilat, esenta de rom si 1 lingura cacao. Trebuie mixata foarte bine aceasta crema, care va fi tinuta apoi la frigider 1 ora.
Se taie blatul pe din doua, se pune crema si se pastreaza putin pentru ornat si decorat dupa placul propriu.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii