Tort Jello cu Struguri

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

130 g (o cutie) budinca de vanilie
vanilina (optional)
350-400 g struguri aromati
500 ml apa fierbinte
1 plic gelatina
4 linguri sos de mere (optional)
2 linguri suc de lamaie
450 g smantana
400 g marshmellows

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Smantana se amesteca cu marshmellows si se pune deoparte pentru 10 ore. Se mai amesteca din cand in cand in ea.

Se fierbe budinca de vanilie cu apa, dupa ce s-a ingrosat, se adauga gelatina, sosul de mere, sucul de lamaie si se mai pune pe foc pentru 1 minut. Se ia din nou de pe foc, se adauga boabele de struguri, se amesteca bine si se toarna in forma. Se pune la frigider pana la inchegare.

Pentru a se putea scoate usor din forma se cufunda forma in apa fierbinte si apoi se rastoarna pe un platou. Se decoreaza de jur imprejur cu crema de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Jello cu Struguri" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Jello cu Struguri