Smantana se amesteca cu marshmellows si se pune deoparte pentru 10 ore. Se mai amesteca din cand in cand in ea.
Se fierbe budinca de vanilie cu apa, dupa ce s-a ingrosat, se adauga gelatina, sosul de mere, sucul de lamaie si se mai pune pe foc pentru 1 minut. Se ia din nou de pe foc, se adauga boabele de struguri, se amesteca bine si se toarna in forma. Se pune la frigider pana la inchegare.
Pentru a se putea scoate usor din forma se cufunda forma in apa fierbinte si apoi se rastoarna pe un platou. Se decoreaza de jur imprejur cu crema de smantana.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii