Pentru inceput se alege o cratita medie in care se aseaza pe fund cativa kiwi taiati felii subtiri (deoarece fundul cratitei va fi fata tortului). Se taie toate fructele bucati mici si se pun intr-un vas unde se amesteca. Jumatate din cantitatea de fructe se pune peste kiwi.
Intre timp se prepara 3 plicuri de gelatina cu 600 ml suc de fructe sau apa si 6 linguri zahar pe foc timp de 2 minute. Se toarna peste fructe in cratita si imediat se pun piscoturile (neinsiropate). Punem cea de a doua parte de fructe si facem iarasi gelatina din plicurile ramase pe care o punem peste fructe. Se repeta procedeul cu piscoturile.
Totul se da la rece pentru cateva ore, eu l-am lasat de seara pana dimineata.
Se misca cratita cu tortul, daca acesta se mica in cratita se intoarce pe un platou, daca nu se incalzeste putin pe foc si dupa aceea se intoarce cratita.
Tortul se poate imbraca in frisca (eu l-am lasat asa), daca nu se imbraca in frisca se poate servi cu putina frisca langa.
Acest tort este racoritor si dietetic.
Pofta buna! ! !
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii