Puneti intr-un recipient la topit gelatina impreuna cu siropul ananasului si a cokteiului. Intre timp bateti spuma albusurile, apoi preparati frisca acestea fiind doar 3 plicuri cel de al patrulea se va pastra pt ornat. Intr-o olita puneti la foc mic geletina impreuna cu siropul, galbenusurile si cele 250g de zahar.
Dupa ce sa omogenizat toata gelatina impreuna cu celelalte ingrediente luati de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Intre timp amestecati frisca cu albusurile iar cand compozitia gelatinei este calduta adaugati-o peste frisca.
Intr-un vas de plastic rotund sau patrat se adauga film transparent, pentru a se lipi bine treceti vasul prin apa. Apoi adaugati pe marginile vasului felii de ananas taiate in jumatate iar in mijloc se aseaza uniform fructele de coktail. Acesta se da la frigider 3-4 ore apoi se orneaza cu plicul de frisca ramas, apoi adaugati rondele de kiwi sau alte fructe.
POFTA BUNA!
Se serveste foarte rece
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii