Puneti intr-un recipient la topit gelatina impreuna cu siropul ananasului si a cokteiului. Intre timp bateti spuma albusurile, apoi preparati frisca acestea fiind doar 3 plicuri cel de al patrulea se va pastra pt ornat. Intr-o olita puneti la foc mic geletina impreuna cu siropul, galbenusurile si cele 250g de zahar.
Dupa ce sa omogenizat toata gelatina impreuna cu celelalte ingrediente luati de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Intre timp amestecati frisca cu albusurile iar cand compozitia gelatinei este calduta adaugati-o peste frisca.
Intr-un vas de plastic rotund sau patrat se adauga film transparent, pentru a se lipi bine treceti vasul prin apa. Apoi adaugati pe marginile vasului felii de ananas taiate in jumatate iar in mijloc se aseaza uniform fructele de coktail. Acesta se da la frigider 3-4 ore apoi se orneaza cu plicul de frisca ramas, apoi adaugati rondele de kiwi sau alte fructe.
POFTA BUNA!
Se serveste foarte rece
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii