Puneti intr-un recipient la topit gelatina impreuna cu siropul ananasului si a cokteiului. Intre timp bateti spuma albusurile, apoi preparati frisca acestea fiind doar 3 plicuri cel de al patrulea se va pastra pt ornat. Intr-o olita puneti la foc mic geletina impreuna cu siropul, galbenusurile si cele 250g de zahar.
Dupa ce sa omogenizat toata gelatina impreuna cu celelalte ingrediente luati de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Intre timp amestecati frisca cu albusurile iar cand compozitia gelatinei este calduta adaugati-o peste frisca.
Intr-un vas de plastic rotund sau patrat se adauga film transparent, pentru a se lipi bine treceti vasul prin apa. Apoi adaugati pe marginile vasului felii de ananas taiate in jumatate iar in mijloc se aseaza uniform fructele de coktail. Acesta se da la frigider 3-4 ore apoi se orneaza cu plicul de frisca ramas, apoi adaugati rondele de kiwi sau alte fructe.
POFTA BUNA!
Se serveste foarte rece
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Nu am mai gatit pana acum mugur de vitel. Tot am vazut prin cartile de specialitate retete, si vechi si...
Ciorba cu mugur de vitelCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii