Intr-o forma de tort cu peretii detasabili punem folie alimentara si asezam in picioare piscoturile pe care le-am inmuiat doar foarte putin in compot de ananas.
Separat pregatim cremele astfel:
250 g iaurt simplu il amestecam cu dulceata de capsuni si cu jumatate de plic de gelatina pe care am topit-o in prealabil in apa calduta. Peste acestea turnam jumatate din compozitia de frisca pe care am mixat-o bine.
Aceasta e primul strat de crema.
A doua crema o preparam la fel doar ca nu mai punem dulceata de capsuni.
Punem primul strat de crema in forma de tort nivelam si apoi dam pentru 10 minute la frigider. Dupa zece minute putem pune un strat de piscoturi peste crema si turnam cel de-al doilea strat de crema. Dam iarasi la frigider pentru zece minute, apoi scoatem tortul si ornam cu felii de mandarine din compot.
Separat intr-un ibric preparam jeleul incolor. Praful se amesteca cu 200 g de suc sau compot eu am pus cca 150 g compot de ananas, acest amestec se incalzeste pe aragaz, nu se fierbe si asa caldut se toarna pe suprafata tortului.
Dam la rece cateva ore si apoi se orneaza dupa preferintele fiecaruia.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii