Tort Deliciu

Postat pe: 08-05-2009
(0)

Ingrediente

2 folii de piscoturi
500 ml frisca lichida
un iaurt mare de visine
visine
o lingura sau doua de gem de visine sau de capsuni
un plic de gelatina
10 linguri de zahar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Intr-un vas se bate frisca, apoi se pune iaurtul, fructele, gemul si zaharul. Se pregateste gelatina pe baie de aburi si se toarna peste compozitia rezultata.

Intr-un vas de forma pe care doriti sa o aiba tortul la final, puneti o punga in asa fel incat sa fie acoperiti si peretii vasului. Apoi puneti piscoturi pe fundul vasului si pe peretii acestuia si turnati compozitia de frisca (mai puneti piscoturi si pe deasupra).

Se da la frigider pana in cealalta zi, iar apoi se rastoarna pe un platou si se orneaza dupa cum doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Deliciu" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Deliciu