Tort Deliciu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 folii de piscoturi;
  • - 500 ml frisca lichida;
  • - un iaurt mare de visine;
  • - visine;
  • - o lingura sau doua de gem de visine sau de capsuni;
  • - un plic de gelatina;
  • - 10 linguri de zahar

Mod de preparare

Intr-un vas se bate frisca, apoi se pune iaurtul, fructele, gemul si zaharul. Se pregateste gelatina pe baie de aburi si se toarna peste compozitia rezultata.

Intr-un vas de forma pe care doriti sa o aiba tortul la final, puneti o punga in asa fel incat sa fie acoperiti si peretii vasului. Apoi puneti piscoturi pe fundul vasului si pe peretii acestuia si turnati compozitia de frisca (mai puneti piscoturi si pe deasupra).

Se da la frigider pana in cealalta zi, iar apoi se rastoarna pe un platou si se orneaza dupa cum doriti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)