Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura

Postat pe: 06-07-2017
(0)

Ingrediente

100 g coacaze rosii
150 g caise fara piele si samburi
150 g zmeura
300 g iaurt grecesc
250 g lapte condensat
250 ml frisca lichida indulcita
100 g zahar
esenta de vanilie
9 piscoturi
coacaze si zmeura pentru decor
Diametru tava: 20 cm

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

16 portii
Se spala fructele (caisele se curata de piele si samburi), se maruntesc, pe rand, in robotul de bucatarie, dupa care se dau prin strecuratoare si se pun in trei vase diferite.
Iaurtul se amesteca cu laptele condensat.
Frisca lichida se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, dupa care se amesteca cu iaurtul si cu laptele condensat.
Se umezeste o tava detasabila de tort, se asaza o folie in ea si se pun piscoturile. Se adauga crema cat sa acopere bine piscoturile. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de coacaze si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de caise si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de zmeura si se mixeaza, apoi se intind in tava, pastrand putin si pentru decor. Se pune ultimul strat de crema. Se decoreaza cu crema de zmeura pastrata si cu coacaze si zmeura. Se introduce tava la congelator pentru cateva ore, apoi se poate servi tortul de inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura