Se taie blatul in 3 bucati, se insiropeaza cu zeama de la compoturi si zeama de la 1 lamaie.
Se pun in masina de tocat: portocala si lamaile cu tot cu coaja, rahatul, bananele. In aceata compozitie se pun 200g frisca si se amesteca usor.
Este indicat sa nu se amestece foarte repede deoarece bucatelele de rahat sa ramana intregi. Dupa ce s-a omogenizat se adauga ananasul taiat bucatele (1 cm). Compozitia se pune intre foile blatului si tortul se orneaza cu frisca si fructe
Un tort pentru orice sezon, orice ocazie, foarte gustos si racoritor.
Este un tort care atrage intotdeauna laude.
Ieftin bun rapid (reteta luata de la un hotel de lux)
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii