Albusele se bat spuma tare cu zaharul praf, apoi se adauga curmalele macerate in cele 2 linguri de rom ( procesul de macerare este de la o ora pina la 4 depinde de timpul dvs) alunele macinate( nuca sau migdalele).
Se tapeteaza cu hartie unsa cu ulei o tava se pune compozitia in tava si se coace la foc potrivit pana o scobitoare pe care o introducem in mijlocul blatului o scoatem afara curata. Se lasa la racit apoi se taie pe lungimea blatului in doua si apoi cele doua jumatati se mai taie odata, de data asta pe orizontala. Rezulta 4 foi dreptunghiulare
Pentru crema se pun la fiert pe aburi 6 galbenusuri cu 6 linguri de zahar si 3 linguri de cacao. Dupa topirea zaharului, se raceste putin crema obtinuta si se amesteca cu untul frecat spumos dupa care se adauga ciocolata topita si esenta de rom si vanilie dupa gust. Se umple tortul cu crema obtinuta dar sa nu uitati sa lasati putina crema si pentru imbracat tortul Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii