Se despart albusurile de galbenusuri (4 oua). Se topeste ciocolata (300 gr). Se topeste untul (250 gr ) si se bate bine cu zaharul farin (200 g) adaugind unul cite unul galbenusurile.
Adaugam nuca maruntita (300 g) (si pruna maruntita, la dorinta), putina sare si ciocolata topita. Batem albusurile pina la spuma si incet adaugam in compozitia de ciocolata.
Se unge bine tava (care se desface) cu unt sau margarina, si turnam aluatul. Se lasa 20-30 min apoi se pune la copt la 180 C (la 4) pe 35 min. Se infrumuseteaza cu frisca batuta.
Se serveste rece!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.
Tort AnamariaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii