Cureti merele de coaja si le scobesti cu ajutorulunui cutit ascutit. Le pui 5 minute in apa cu putina sare, care clocoteste.
Scoti merele si le lasi la scurs, timp in care pui zaharul intr-o cratita cu pereti inalti il lasi sa se caramelizeze pana cand devine amarui. Adaugi untul si il intinzi pe toata suprafata cratitei. Lasi putin sa se raceasca, iar merele scurse le asezi unele langa altele.
Bati albusurile spuma tare cu zaharul si cu apa rece, adaugi treptat galbenusurile, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Incorporezi bine totul in spuma de albusuri si adaugi peste merele din cratita. Dai la cuptor.
Pofta Buna!!!!
Se taie felii si se pun pe farfuriuta se mananca incet
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii