Cureti merele de coaja si le scobesti cu ajutorulunui cutit ascutit. Le pui 5 minute in apa cu putina sare, care clocoteste.
Scoti merele si le lasi la scurs, timp in care pui zaharul intr-o cratita cu pereti inalti il lasi sa se caramelizeze pana cand devine amarui. Adaugi untul si il intinzi pe toata suprafata cratitei. Lasi putin sa se raceasca, iar merele scurse le asezi unele langa altele.
Bati albusurile spuma tare cu zaharul si cu apa rece, adaugi treptat galbenusurile, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Incorporezi bine totul in spuma de albusuri si adaugi peste merele din cratita. Dai la cuptor.
Pofta Buna!!!!
Se taie felii si se pun pe farfuriuta se mananca incet
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii