Tort cu Crema de Trufa

Postat pe: 12-04-2010
(0)

Ingrediente

Pentru 3 foi subtiri:
1/2 cana de zahar
10 lg de ulei
zahar vanilat
o lingurita de amoniac (se stinge)
1/2lgt de praf de copt (se amesteca cu faina)
faina cat cuprinde eu am pus cam 500 g sa nu va iasa aluatul tare
Crema:
600 ml frisca vegetala
100 g de ciocolata de post
cele 400 ml le-am batut ptr a orna blatul
Sirop:
zahar
apa
esenta de rom
Cantitatile eu le-am pus la ochi

Mod de preparare

Se coc 3 foi subtiri intinse pe dosul tavii.
Din cauza ca sunt foarte subtiri si fara ou se vor lipi la intins daca le intindeti direct pe tava. Foile se intind pe foaie de hartie si apoi foaia o taiati si o puneti pe tava la copt

Crema:
Ciocolata se topeste pe aburi si apoi se adauga frisca ne batuta. Se amesteca bine si se pune la frigider pana se raceste. Apoi se bate.

Foile se insiropeaza bine. Se pune crema intre foi si se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort cu Crema de Trufa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort cu Crema de Trufa