Pentru inceput se face o cafea, in care se pune zahar dupa gust si se lasa la racit.
Se bate frisca cu mixerul. Bananele se paseaza pana se obtine un piure (eu le-am zdrobit pt inceput cu o furculita, dupa care cu mixerul). 300 ml frisca se amesteca cu piureul de banane, obtinandu-se astfel crema pt tort.
Se aseaza un strat de piscoturi trecute prin cafeaua racita, pe un platou rotund sau dreptunghiular, dupa preferinta. Asezam jumatate din crema, dupa care piscoturi, iar crema, iar piscoturi si intr-un final tortul se imbraca in frisca ramasa pt ornat (200 ml).
Tortul se orneaza cu feliute de kiwi sau cu alte fructe dupa preferinta.
Tortul se da la rece pt aproximativ cateva ore, dar recomandat este sa stea de seara pana dimineata.
Este un tort racoritor, care se potriveste foarte bine pt zilele insorite de vara.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii