Din 50 ml apa, esenta de rom, si o lingura zahar, am facut un sirop.
Am insiropat primul blat, am intins crema si am presarat alune pisate. Cu al 2-lea si al 3-lea blat am procedat la fel. La final am imbracat totul cu crema si am mai presarat cateva alune.
Apoi am topit zaharul, l-am intins pe o folie de aluminiu in tava de cuptor, si l-am lasat sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit, am indepartat folia, l-am sfaramat in bucatele mici si l-am presarat pe tort.
Imi place foarte mult combinatia intre crema dulce si zaharul amarui.. si mai ales ca trozneste in dinti ... crantzz:)
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii