Din 50 ml apa, esenta de rom, si o lingura zahar, am facut un sirop.
Am insiropat primul blat, am intins crema si am presarat alune pisate. Cu al 2-lea si al 3-lea blat am procedat la fel. La final am imbracat totul cu crema si am mai presarat cateva alune.
Apoi am topit zaharul, l-am intins pe o folie de aluminiu in tava de cuptor, si l-am lasat sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit, am indepartat folia, l-am sfaramat in bucatele mici si l-am presarat pe tort.
Imi place foarte mult combinatia intre crema dulce si zaharul amarui.. si mai ales ca trozneste in dinti ... crantzz:)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii