Iată o variantaă surprinzătoare a clasicei Tiramisu reţetă originală, cu crema cu avocado. Imi plac povocarile culinare si sa experimentez, mai ales cand rezultatele sunt atat de gustoase.
Blat:
Se amesteca toate ingredientele si se intinde amestecul in tava cu lingura. Este un aluat moale.
Blatul se coace, se taie apoi in doua si se insiropeaza.
Crema:
Se mixeaza bine toate ingredientele: 2 avocado, 80gr ulei de palmier sau de cocos, miere dupa gust, 1/2 lamaie mica (zeama)
Dupa ce totul e bine amestecat crema se da la frigider.
Peste primul bat insiropat pudram un strat de inka, punem crema, pudram iar, punem al doilea blat insiropat, mai punem un strat de crema, pudram iar cu inka.
Se tine la rece si se serveste la citeva ore dupa finalizare, chiar a doua zi, pentru o omogenizare mai buna a gusturilor.
Pofta buna!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaFiind prima reţetă pe anul acesta, am să profit de ocazie să vă urez să aveţi parte de un An nou,aşa cum îl...
Buturuga de CraciunSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii