Am amestecat cutiile de mascarpone cu 150 ml frisca, am pus aroma de lamaie.
Am insiropat foarte putin piscoturile la rand pe o parte si pe alta; am inceput un strat piscoturi, unul crema, iar piscoturi crema, ultimul strat a fost cu frisca pe care am aromat-o tot cu aroma lamaie, am ras in fine ciocolata deasupra.
Este foarte simplu si foarte bun, noua ne place mult, dar in general evit sa pun lichior si oul crud (una ca nu ne place, iar doi nu pun pentru fetita )si il fac mai mereu asa, doar poate ca mai schimb aroma
Foarte curand am sa-ncerc o reteta tot cu piscoturi de sampanie, crema Lory(amandine), la urma frisca; sigur o sa fie delicios
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii