Aceasta este o adaptare simplificată după Tiramisu reţetă originală.
Se bat ouale (9 galbenusuri+2 oua intregi) cu zaharul, pana ce compozitia isi schimba culoarea si se ingroasa putin, se adauga mascarponele, amestecand cu mixeru la viteza cea mai mica sau cu o lingura. Amestecand prea repede sau prea mult compozitia se inmoaie.
Si la urma dupa ce sa omogenizat compozitia cu mascarponele se adauga esenta de migdal dupa gust. In cafeaua gata facuta si racita se inmoaie foarte putin piscoturile si se pun intr-o tava de sticla sau aluminiu, se pune un rand de piscoturi, o jumatate din compozitie, din nou un rand de piscoturi si deasupra restul de compozitie, acoperand toate piscoturile, ca la Tiramisu reţetă originală.
Se presara cu cacao sau cu cafea, dupa preferinte, si se da la frigider pana a doua zi. Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii