Tiramisu

Postat pe: 22-08-2012
(0)

Ingrediente

9 galbenusuri
2 oua intregi
4 mascarpone
150 g zahar
3 cuti piscoturi
esenta de migdal
cafea

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se bat ouale {9 galbenusuri+2 oua intregi} cu zaharul, pana ce compozitia isi schimba culoarea si se ingroasa putin, se adauga mascarponele, amestecand cu mixeru la viteza cea mai mica sau cu o lingura. Amestecand prea repede sau prea mult compozitia se inmoaie.

Si la urma dupa ce sa omogenizat compozitia cu mascarponele se adauga esenta de migdal dupa gust. In cafeaua gata facuta si racita se inmoaie foarte putin piscoturile si se pun intr-o tava de sticla sau aluminiu, se pune un rand de piscoturi, o jum din compozitie, din nou un rand de piscoturi si deasupra restul de compozitie, acoperand toate piscoturile. Se presoara cu cacaua sau cu cafea dupa preferinte si se da la frigider pana a doua zi. pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tiramisu" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tiramisu