Aceasta este o adaptare simplificată după Tiramisu reţetă originală.
Se bat ouale (9 galbenusuri+2 oua intregi) cu zaharul, pana ce compozitia isi schimba culoarea si se ingroasa putin, se adauga mascarponele, amestecand cu mixeru la viteza cea mai mica sau cu o lingura. Amestecand prea repede sau prea mult compozitia se inmoaie.
Si la urma dupa ce sa omogenizat compozitia cu mascarponele se adauga esenta de migdal dupa gust. In cafeaua gata facuta si racita se inmoaie foarte putin piscoturile si se pun intr-o tava de sticla sau aluminiu, se pune un rand de piscoturi, o jumatate din compozitie, din nou un rand de piscoturi si deasupra restul de compozitie, acoperand toate piscoturile, ca la Tiramisu reţetă originală.
Se presara cu cacao sau cu cafea, dupa preferinte, si se da la frigider pana a doua zi. Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii