Se amesteca smantana cu zaharul, se adauga spuma de la albusuri si faina, se ia cu lingurita si se pun pe o tava unsa gramajoare din acest aluat. Apoi se intind cu degetul dandu-le o forma lunguiata. Se dau la cuptor.
Cand sunt gata, la gura cuptorului se ruleaza fiecare pe un creion. Se trage creionul repede afara, apoi cand sunt reci se umplu cu frisca sau cu ce crema doriti
Pofta buna!
Merita sa incercati.
Reci sau calde.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii