Taschele dulci cu branza de vaci (reteta din Ardeal)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

oua 5 buc
branza de vaci 600 g
faina 400 g
zahar tos 300 g
pesmet alb 150 g
unt 200 g
coaja de lamaie rasa 20 g
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Faina, 3 din cele 5 oua, apa si putina sare se iau si se face o coca mai tare, din care se intind mai multe foi. Branza se framanta cu 150 g zahar, 2 oua si coaja de lamaie rasa, se asaza pe marginea foilor si se ruleaza, se taie sulul in bucati de cativa ( 4- 6 ) cm, care se lipesc bine la capete. Se fierb taschelele in apa cu sare circa 30 min., se asaza intr-un castron si se toarna pe deasupra pesmetul prajit in unt si se presara cu restul de zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Taschele dulci cu branza de vaci ( din Ardeal)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Taschele dulci cu branza de vaci (reteta din Ardeal)