Taschele dulci cu branza de vaci (reteta din Ardeal)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

oua 5 buc
branza de vaci 600 g
faina 400 g
zahar tos 300 g
pesmet alb 150 g
unt 200 g
coaja de lamaie rasa 20 g
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Faina, 3 din cele 5 oua, apa si putina sare se iau si se face o coca mai tare, din care se intind mai multe foi. Branza se framanta cu 150 g zahar, 2 oua si coaja de lamaie rasa, se asaza pe marginea foilor si se ruleaza, se taie sulul in bucati de cativa ( 4- 6 ) cm, care se lipesc bine la capete. Se fierb taschelele in apa cu sare circa 30 min., se asaza intr-un castron si se toarna pe deasupra pesmetul prajit in unt si se presara cu restul de zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Taschele dulci cu branza de vaci ( din Ardeal)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Taschele dulci cu branza de vaci (reteta din Ardeal)
html