Faina, 3 din cele 5 oua, apa si putina sare se iau si se face o coca mai tare, din care se intind mai multe foi. Branza se framanta cu 150 g zahar, 2 oua si coaja de lamaie rasa, se asaza pe marginea foilor si se ruleaza, se taie sulul in bucati de cativa ( 4- 6 ) cm, care se lipesc bine la capete. Se fierb taschelele in apa cu sare circa 30 min., se asaza intr-un castron si se toarna pe deasupra pesmetul prajit in unt si se presara cu restul de zahar.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii