Faina, 3 din cele 5 oua, apa si putina sare se iau si se face o coca mai tare, din care se intind mai multe foi. Branza se framanta cu 150 g zahar, 2 oua si coaja de lamaie rasa, se asaza pe marginea foilor si se ruleaza, se taie sulul in bucati de cativa ( 4- 6 ) cm, care se lipesc bine la capete. Se fierb taschelele in apa cu sare circa 30 min., se asaza intr-un castron si se toarna pe deasupra pesmetul prajit in unt si se presara cu restul de zahar.
Aveam cateva mere uitate intr-un cos, un compot de piersici si 2 bucati de foietaj in frigider care mai aveau putin si...
Foietaj cu mere si piersiciInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii