Tarta Rapida cu Prune

Postat pe: 08-02-2012
(0)

Ingrediente

1 bucata aluat foietaj (20 x 10 cm)
3 prune
1 plic zahar vanilat
1-2 linguri praline
Sos cu rom
2 linguri smantana (acra)
1/2 lingura zahar pudra vanilat (sau dupa gust)
1 lingura rom

Mod de preparare

Se taie o bucata de aluat foietaj la dimensiunea de 10 x 20cm. Se taie o bordura pentru ea (vezi poza 1). Marginile primei foi se ung cu putina apa. Se aseaza bordura deasupra. Se unge si bordura cu putina apa.
Prunele taiate in 4 se aseaza in centrul foii. Se presara praline deasupra, insistand mai ales in zona bordurii (sa fie frumos acoperita). Se presara zahar vanilat deasupra.

Se da la cuptor, la 200C pentru 15-20 minute.
In acest timp preparam sosul: amestecam bine smantana cu zaharul pudra si rom.
Tarta calduta se serveste cu sos din belsug si extra praline presarate deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta Rapida cu Prune" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta Rapida cu Prune