Se taie o bucata de aluat foietaj la dimensiunea de 10 x 20cm. Se taie o bordura pentru ea (vezi poza 1). Marginile primei foi se ung cu putina apa. Se aseaza bordura deasupra. Se unge si bordura cu putina apa.
Prunele taiate in 4 se aseaza in centrul foii. Se presara praline deasupra, insistand mai ales in zona bordurii (sa fie frumos acoperita). Se presara zahar vanilat deasupra.
Se da la cuptor, la 200C pentru 15-20 minute.
In acest timp preparam sosul: amestecam bine smantana cu zaharul pudra si rom.
Tarta calduta se serveste cu sos din belsug si extra praline presarate deasupra.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii