Se pun biscuitii in blender, dupa ce se blendeaza foarte bine adauga untul care este deja topit si le blendam pana se incorporeaza. Punem continutul in tava pentru tarta si il lasam la firgider pana preparam crema.
Punem smantana intr-o oala, o incalzim( nu este nevoie de fierbere) dupa care o turnam peste ciocolata care este deja rupta in patratele intr-un bol,lasam 1 min ca smantana calda sa poata topi ciocolata apoi si amestecam pana se omogenizeaza.
Turnam continutul in tava peste blatul de tarta.
Imprastiem capsunile in mod egal dupa care punem tarta la frigider ianinte sa fie servita. Ar trebuii lasata pana peste noapte. cand dorim sa o sarvim presaram peste nuca tocata sau: alune, fistic ciocolata alta rasa. POFTA BUNA :)

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii