Se pun biscuitii in blender, dupa ce se blendeaza foarte bine adauga untul care este deja topit si le blendam pana se incorporeaza. Punem continutul in tava pentru tarta si il lasam la firgider pana preparam crema.
Punem smantana intr-o oala, o incalzim( nu este nevoie de fierbere) dupa care o turnam peste ciocolata care este deja rupta in patratele intr-un bol,lasam 1 min ca smantana calda sa poata topi ciocolata apoi si amestecam pana se omogenizeaza.
Turnam continutul in tava peste blatul de tarta.
Imprastiem capsunile in mod egal dupa care punem tarta la frigider ianinte sa fie servita. Ar trebuii lasata pana peste noapte. cand dorim sa o sarvim presaram peste nuca tocata sau: alune, fistic ciocolata alta rasa. POFTA BUNA :)
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii