Tarta de Branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr biscuiti
  • 300gr unt
  • 500ml frisca
  • 750ml lapte
  • 6 linguri de zahar
  • 250-300ml de branza philadelfia
  • 1 plic de cuajada (un plic curd)
  • 1 borcan de marmelada de capsuni

Mod de preparare

Se sfarma biscuiti pana ajung ca si grisul, iar untul se incalzeste si se amesteca cu biscuiti, dupa care se intind intr-o tava si se baga la frigider.

Se amesteca intr-o oala laptele, frisca, zaharul, branza philadelfia si se pun la fiert. Iar cand a inceput sa fiarba se adauga plicul de cuajada si se amesteca cu batidora pana se obtine un amestec omogen.

Dupa ce s-a racit bine se intinde marmelada de capsuni si se tine la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa