Tarta cu Pere si Piersici

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

1 foaie de foietaj (aluat) ½ ceasca jeleu de prune (sau gem) 30 ml rom
½ ceasca zahar
½ ceasca migdale macinate
1 lingura faina
425g jumatati de para din conserva
425g jumatati de piersica din conserva

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Puneti foietajul intr-o tava de 25 cm si asezati-o pe polita superioara. Coaceti-o 10 minute, intoarceti-o si mai coaceti inca 5 minute.

Amestecati jeleul (gemul) si romul. Separat, amestecati zaharul, migdalele si faina. Ungeti foietajul cu ½ din amestecul de jeleu (gem) si presarati deasupra amestecul cu migdale.

Asezati fructele simetric peste foietaj si ungeti-le cu amestecul de jeleu (gem).
Coaceti la 205 grade c timp de 10 min si serviti.
- Cuptor cu Convectie, cu sau fara Halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tarta cu Pere si Piersici" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu Pere si Piersici