Tarta cu Pere si Piersici

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 foaie de foietaj (aluat) ½ ceasca jeleu de prune (sau gem) 30 ml rom
  • ½ ceasca zahar
  • ½ ceasca migdale macinate
  • 1 lingura faina
  • 425g jumatati de para din conserva
  • 425g jumatati de piersica din conserva

Mod de preparare

Puneti foietajul intr-o tava de 25 cm si asezati-o pe polita superioara. Coaceti-o 10 minute, intoarceti-o si mai coaceti inca 5 minute.

Amestecati jeleul (gemul) si romul. Separat, amestecati zaharul, migdalele si faina. Ungeti foietajul cu ½ din amestecul de jeleu (gem) si presarati deasupra amestecul cu migdale.

Asezati fructele simetric peste foietaj si ungeti-le cu amestecul de jeleu (gem).
Coaceti la 205 grade c timp de 10 min si serviti.
- Cuptor cu Convectie, cu sau fara Halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici