Tarta cu Pere si Piersici

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

1 foaie de foietaj (aluat) ½ ceasca jeleu de prune (sau gem) 30 ml rom
½ ceasca zahar
½ ceasca migdale macinate
1 lingura faina
425g jumatati de para din conserva
425g jumatati de piersica din conserva

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Puneti foietajul intr-o tava de 25 cm si asezati-o pe polita superioara. Coaceti-o 10 minute, intoarceti-o si mai coaceti inca 5 minute.

Amestecati jeleul (gemul) si romul. Separat, amestecati zaharul, migdalele si faina. Ungeti foietajul cu ½ din amestecul de jeleu (gem) si presarati deasupra amestecul cu migdale.

Asezati fructele simetric peste foietaj si ungeti-le cu amestecul de jeleu (gem).
Coaceti la 205 grade c timp de 10 min si serviti.
- Cuptor cu Convectie, cu sau fara Halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta cu Pere si Piersici" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu Pere si Piersici