Tarta cu dovleac copt

Postat pe: 18-02-2019
(0)

Ingrediente

dovleac copt (aproximativ 5-600 gr),
10 oua prepelita,
8 linguri zahar,
făină cat cuprinde (cred ca tot vreo 10 linguri),
100 ml ulei,
1 linguriță scortisoara,
200 ml lapte

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:15min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Am taiat dovleacul felii, le-am curățat de seminte și le-am asezat pe hartie de copt într-o tava care a mers la cuptor (180 grade) pentru 40 minute.

Cand s-au copt, am curatat coaja și am pus dovleacul în vasul de blender și le-am mixat cu 200 ml lapte până a devenit pastă.

Am transferat pasta de dovleac în vasul de mixer a robotului și am adaugat zaharul și ouăle. Am pornit mixerul și am adaugat treptat și restul ingredientelor.

Cand s-au omogenizat , am pus compozitia într-o tava rotunda (24 cm diametru) cu fund detasabil, tapetată cu hartie de copt. Am dat la cuptorul încins în prealabil pentru 1 oră și vreo 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tarta cu dovleac copt" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu dovleac copt