Tarta cu dovleac copt

Postat pe: 18-02-2019
(0)

Ingrediente

dovleac copt (aproximativ 5-600 gr),
10 oua prepelita,
8 linguri zahar,
făină cat cuprinde (cred ca tot vreo 10 linguri),
100 ml ulei,
1 linguriță scortisoara,
200 ml lapte

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:15min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Am taiat dovleacul felii, le-am curățat de seminte și le-am asezat pe hartie de copt într-o tava care a mers la cuptor (180 grade) pentru 40 minute.

Cand s-au copt, am curatat coaja și am pus dovleacul în vasul de blender și le-am mixat cu 200 ml lapte până a devenit pastă.

Am transferat pasta de dovleac în vasul de mixer a robotului și am adaugat zaharul și ouăle. Am pornit mixerul și am adaugat treptat și restul ingredientelor.

Cand s-au omogenizat , am pus compozitia într-o tava rotunda (24 cm diametru) cu fund detasabil, tapetată cu hartie de copt. Am dat la cuptorul încins în prealabil pentru 1 oră și vreo 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tarta cu dovleac copt" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu dovleac copt