Se face aluatul si se lasa sa se odihneasca.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema albicioasa si spumoasa...
Se pune la topit untul se da de pe foc si se adauga laptele, faina si cacao .. se amesteca bine de tot . Se adauga cocosul si se amesteca totul bine impreuna cu zaharul frecat cu galbenusurile si la urma albusul batut spuma ( al meu n-a fost chiar intepenit ).
Din aluat (3/4) se intinde o foaie care se aseza pe fundul tavii ( eu am folosit forma de tort). Se toarna crema si se acopera cu restul de aluat taiat in fisii si asezate ca un gratar.
Se pune la cuptor , in cuptorul incalzit deja ... la 180-200 °C pt .. 30 min cred ... acum e in cuptor.
Poze de la pregatirea pina la cuptor si mai tirziu cu tarta gata iar pe seara cu felia ...
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii