Incalziti cuptorul la 220 grade (termostat7__foc mediu).
Ungeti o tava rotunda sau patrata cu unt si intindeti aluatul in ea
intepati cu furculita. Dati la cuptor 10 min.
In acest timp:
Intr o cratita topiti ciocolata cu 3 linguri apa si adaugati in ordine: zaharul untul, faina. Cand compozitia e omogena, dati de pe foc si adaugati galbenusurile amestecand repede. La urma adaugati albusurile batute spuma.
Scoateti aluatul de la cuptor si rasturnati ciocolata. Coaceti la aceeasi temperatura timp de 25 min.
cand e gata asteptati sa se raceasca si taiati
Putem servi aceasta tarta cu o inghetata de vanilie sau cu capsuni alaturi sau cu o frisca batuta cu fragi sau zmeura.
Unii, mai ales cei mai tineri din familie nu prea servesc miel, asa ca le preparam pui. De cum am vazut...
Pui spaniol cu chorizo si cartofiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii