Incalziti cuptorul la 220 grade (termostat7__foc mediu).
Ungeti o tava rotunda sau patrata cu unt si intindeti aluatul in ea
intepati cu furculita. Dati la cuptor 10 min.
In acest timp:
Intr o cratita topiti ciocolata cu 3 linguri apa si adaugati in ordine: zaharul untul, faina. Cand compozitia e omogena, dati de pe foc si adaugati galbenusurile amestecand repede. La urma adaugati albusurile batute spuma.
Scoateti aluatul de la cuptor si rasturnati ciocolata. Coaceti la aceeasi temperatura timp de 25 min.
cand e gata asteptati sa se raceasca si taiati
Putem servi aceasta tarta cu o inghetata de vanilie sau cu capsuni alaturi sau cu o frisca batuta cu fragi sau zmeura.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii