Luăm caisele, le spalam, le scoatem samburele şi le rupem in două jumatati. Le punem apoi intr-un caston cu zaharul tos si cu zaharul vanilat.
Intre timp, luam o tava tapetata cu hartie pt copt si asezam jumatate din aluat. Peste aluat punem caisele una cate una, ca o patura.
Cealalta jumatate de aluat o taiem faşii si formam peste caise un gratar. Dam tarta la cuptor si dupa ce a inceput sa se aureasca, turnam deasupra siropul lasat de caise.
Cand tarta s-a copt o lasam sa se racoreasca, apoi o pudram cu zaharul pudra.
Pofta buna!
Se serveste de preferat cu lapte.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii