Tarta cu Caise

Postat pe: 31-08-2009
(1)

Ingrediente

Blat:
aluat foietaj pt pateuri-1kg
Umplutura:
300-400g caise
3-4linguri zahar tos
1 plic zahar vanilat
Pt ornat:
zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Luăm caisele, le spalam, le scoatem samburele şi le rupem in două jumatati. Le punem apoi intr-un caston cu zaharul tos si cu zaharul vanilat.

Intre timp, luam o tava tapetata cu hartie pt copt si asezam jumatate din aluat. Peste aluat punem caisele una cate una, ca o patura.

Cealalta jumatate de aluat o taiem faşii si formam peste caise un gratar. Dam tarta la cuptor si dupa ce a inceput sa se aureasca, turnam deasupra siropul lasat de caise.

Cand tarta s-a copt o lasam sa se racoreasca, apoi o pudram cu zaharul pudra.

Pofta buna!
Se serveste de preferat cu lapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta cu Caise" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

kristall_4u
•  21.07.2009 11:51:11

este o reteta usoara si care nu necesita prea mult timp de lucru

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu Caise