Luăm caisele, le spalam, le scoatem samburele şi le rupem in două jumatati. Le punem apoi intr-un caston cu zaharul tos si cu zaharul vanilat.
Intre timp, luam o tava tapetata cu hartie pt copt si asezam jumatate din aluat. Peste aluat punem caisele una cate una, ca o patura.
Cealalta jumatate de aluat o taiem faşii si formam peste caise un gratar. Dam tarta la cuptor si dupa ce a inceput sa se aureasca, turnam deasupra siropul lasat de caise.
Cand tarta s-a copt o lasam sa se racoreasca, apoi o pudram cu zaharul pudra.
Pofta buna!
Se serveste de preferat cu lapte.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu