Tarta cu Caise

Postat pe: 31-08-2009
(1)

Ingrediente

Blat:
aluat foietaj pt pateuri-1kg
Umplutura:
300-400g caise
3-4linguri zahar tos
1 plic zahar vanilat
Pt ornat:
zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Luăm caisele, le spalam, le scoatem samburele şi le rupem in două jumatati. Le punem apoi intr-un caston cu zaharul tos si cu zaharul vanilat.

Intre timp, luam o tava tapetata cu hartie pt copt si asezam jumatate din aluat. Peste aluat punem caisele una cate una, ca o patura.

Cealalta jumatate de aluat o taiem faşii si formam peste caise un gratar. Dam tarta la cuptor si dupa ce a inceput sa se aureasca, turnam deasupra siropul lasat de caise.

Cand tarta s-a copt o lasam sa se racoreasca, apoi o pudram cu zaharul pudra.

Pofta buna!
Se serveste de preferat cu lapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta cu Caise" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

kristall_4u
•  21.07.2009 11:51:11

este o reteta usoara si care nu necesita prea mult timp de lucru

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu Caise