Laptele se fierbe cu un praf de sare. Se adauga plicul de zahar vanilat si cateva linguri de zahar tos, in functie de cat de dulce va place. Amestecam pana se dizolva, iar cand laptele a dat in fiert, adaugam taiteii, avand grija ca focul sa fie dat mic.
 Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda taiteii intre ei sau de cratita. Lasam sa fiarba maxim 10 minute pana se fac moi. Oprim focul, presaram scortisoara si lasam sa se patrunda. 
 Puteti servi cald sau rece! 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii