Bateti smantana bine iar cand a devenit frisca, adaugati zaharul, vinul, sucul de lamaie si esenta. Mixati bine, sa fie ca o crema densa omogena. Bateti bine albusurile spuma, adaugatile in frisca, amestecand incet cu o lingura. Varsati compozitia in cupe de desert, bagati-le in frigider, minim 2 ore.
Scoateti cupele din frigider, inainte sa le serviti cu circa 10-15 minute, decorati cu coaja de lamaie.
Scoateti cupele din frigider, inainte sa le serviti cu circa 10-15 minute, decorati cu coaja de lamaie.
Serviti cu piscoturi, foi napoliate pt. decoruri dulciuri sau cu biscuiti gen limbi de pisica.
Desert de origine engleza, simplu de facut si potrivit pentru orice ocazie.
Se aseamana mult la gust, cu sorbetto de lamaie.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii