Bateti smantana bine iar cand a devenit frisca, adaugati zaharul, vinul, sucul de lamaie si esenta. Mixati bine, sa fie ca o crema densa omogena. Bateti bine albusurile spuma, adaugatile in frisca, amestecand incet cu o lingura. Varsati compozitia in cupe de desert, bagati-le in frigider, minim 2 ore.
Scoateti cupele din frigider, inainte sa le serviti cu circa 10-15 minute, decorati cu coaja de lamaie.
Scoateti cupele din frigider, inainte sa le serviti cu circa 10-15 minute, decorati cu coaja de lamaie.
Serviti cu piscoturi, foi napoliate pt. decoruri dulciuri sau cu biscuiti gen limbi de pisica.
Desert de origine engleza, simplu de facut si potrivit pentru orice ocazie.
Se aseamana mult la gust, cu sorbetto de lamaie.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii