Se fierbe intii orezul in apa cu sare, cind scade apa adaugam laptele + smintina dulce + zahar + vanilie ... si lasi sa fiarba la foc mic de tot pina cind orezul e gata (nu trebuie sa scada laptele). La final adaugi maizena amestecata cu laptele tinut deoparte ...
Pui in cupe, castroane etc si lasi la rece.
Cind s-a racit adaugi scortisoara.
*am folosit amidon de cartofi (asta aveam in casa), deci cred ca se poate inlocui.
Am pus cite linguri scrie in reteta (de amidon), insa dupa gustul meu as fi putut sa pun mai putin, cu 2 lingurite era chiar suficient (dupa gustul meu evident!!).
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut la Merisor astfel de gogosi si, pentru ca salcamii ma imbiau cu parfumul lor, am zis sa incerc si eu sa fac aceste...
Desert gogosi cu flori de salcamMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii