Se fierbe intii orezul in apa cu sare, cind scade apa adaugam laptele + smintina dulce + zahar + vanilie ... si lasi sa fiarba la foc mic de tot pina cind orezul e gata (nu trebuie sa scada laptele). La final adaugi maizena amestecata cu laptele tinut deoparte ...
Pui in cupe, castroane etc si lasi la rece.
Cind s-a racit adaugi scortisoara.
*am folosit amidon de cartofi (asta aveam in casa), deci cred ca se poate inlocui.
Am pus cite linguri scrie in reteta (de amidon), insa dupa gustul meu as fi putut sa pun mai putin, cu 2 lingurite era chiar suficient (dupa gustul meu evident!!).
O tarta raw cu ingrediente sanatoase . Este o tarta rapida ca aproape toate preparatele raw. In ultima vreme , dupa...
Tarta cu cocosInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii