Se pune pe foc o cratita cu laptele si zaharul. Se amesteca pana ce zaharul se topeste. Se stinge focul si se adauga untura, amestecam usor, pentru a putea lucra mai usor cu ea. Intr-un bol se pune faina cernuta, si amestecul lichid. Amestecam usor. Adaugam ouale si bicarbonatul stins cu o lingurita de otet. Amestecam pana ce formam o bila din aluat. Lasam deoparte aluatul.
Pe foc punem merele rase impreuna cu zaharul si ceva arome. Lasam sa se calesca putin. Aluatul in taiem dreptunghiuri si la mijloc punem umplutura, si putina nuca pisata. Indoim si pe margini presam cu o furculita pentru ca foile sa se lipeasca. Dam la cuptor pret de 40-45 minute la foc mediu spre mic.
Se decoreaza cu zahar pudra!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii