Intr-un vas se pune praful si nuca de cocos pe care le contine cutia , noi mai adaugam albusurile si coaja si sucul de la lamaie iar cu mixerul amestecam pana la omogenizare.
Pe o tava punem hartie de copt si cu ajutorul unei seringi cu varf ornamental formam stelute.
Daca nu avem seringa pentru ornat putem foarte usor sa punem compozitia intr-o puna pe care o taiem intr-un colt si apoi facem forma dorita.
Lasam in cuptorul preincalzit la 170 timp de 15 minute.
Eu le-am lasat la 180 aproape 20 minute .
Merg de minune la un ceai cald.
Pofta buna!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii