Curatati de codite capsunile spalate si taiati-le in jumatati sau in sferturi, dupa marime si preferinta. Presarati-le cu zahar pudra si lasati deoparte circa 10 min, sa se patrunda.
Separat, omogenizati iaurtul cu ciocolata rasa.
Puneti jumatate din amestecul cu iaurt in cateva pahare sau cupe, iar cealalta jumatate combinati-o cu ¾ din capsunile cu zahar si repartizati-o in paharele de desert.
Puneti deasupra restul de capsuni cu zahar si decorati cu ciocolata rasa.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii